Haarnul10

Haarnul10

Over ons

feature_img_1

Onze kapsalon

De kapsalon biedt een compleet assortiment haarbehandelingen, uitgevoerd door onze gepassioneerde en hoog opgeleide medewerkers. We zijn trots op onze Haar-producten die we gebruiken voor al onze haarbehandelingen - van kleur en highlights tot permanente golven. Al onze haardiensten bevatten persoonlijke advies.

Beauty, Brazilian wax, Massages

Onze Beauty Salon

Verwen uw lichaam, geest en ziel met een van onze vele behandelingen in onze full-service spa! Onze bekroonde beauty specialist, neemt je mee op een innerlijke reis naar genezing en harmonie terwijl ze een van haar vele gespecialiseerde behandelingen uitvoert om jouw schoonheid eruit te halen

Haarnul10

Over Ons

Haarnul10 biedt zowel kappers als schoonheidsbehandelingen. Met een groot Salon ruimte, voeren kappers in opleiding alle salondiensten uit, van eenvoudige haar styling tot meer gecompliceerde behandelingen zoals kleurfolies, haarontspanning of zelfs hair extensions. Alle knipbeurten zijn tegen budgetprijzen en worden uitgevoerd onder nauw toezicht van ervaren deskundige.

Over Ons

Op de begane grond bevindt zich een volledig uitgeruste schoonheidssalon met alle schoonheidsbehandelingen, zoals waxen, wenkbrauwen en wimpers verven, gezichtsbehandelingen en lichaamsmassages . Deze schoonheidsbehandelingen worden ook tegen betaalbare prijzen door een specialist De kapsalon en schoonheidssalon van Haarnul10 staat open voor het grote publiek om te genieten van onze schoonheids- en haarservices.